Marin Čilić

 OSCAR DEL POZO Afp
OGLASIO SE ĐOKOVIĆ

Nezadovoljni Čilić nakon poraza od Đokovića poslao jasnu poruku sutkinji! Je li ga ova situacija iznervirala?

‘Nervozno smo krenuli, a ja sam se spasio u prvom setu‘, rekao je Đoković nakon pobjede.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. prosinac 2021. 20:23

Marin Čilić i 18. puta u karijeri poražen je od najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića. U polufinalnom obračunu Davis Cupa u Madridu, srpski je predstavnik izjednačio na 1:1 pobjedom od 6:4 i 6:2 nad Čilićem. To znači da će o prvom finalistu DC-a odlučivati parovi.

- Dobra večer Madrid. Hvala vam na dolasku. Bilo je teško, uvijek je tako s Marinom. Znam ga dobro. Prvi set je trajao više od sat vremena, spasio sam se nekoliko puta, dalo mi je to dosta samopouzdanja za nastavak. Nervozno smo krenuli i jedan i drugi znajući koliko je ovo važan meč. Sada dolaze parovi, znamo da Hrvati imaju najbolji par na svijetu, ali dat ćemo sve za pobjedu - rekao je Novak Đoković nakon meča.

Sada ga čeka okršaj u parovima, u kojima će zajedno sa sunarodnjakom Filipom Krajinovićem igrati protiv našeg sjajnog dvojca kojeg čini najbolji par na svijetu - Nikola Mektić i Mate Pavić.

- Bit će to jako teško za nas. Igranje parova je potpuno drugačije od singla, igrali smo Nikola Ćaćić i ja dva meča, igramo protiv najboljih, vidjet ćemo. Pobijediti u singlu nije dosta, za prolazak morate osvojiti dva boda. Idemo igrati pa ćemo vidjeti kako će završiti - rekao je Đoković.

Inače, odmah po završetku susreta Marin Čilić obratio se glavnoj sutkinji i rekao joj: "Užasan posao!" Nije se previše žalio na suđenje, ali bila je jedna provjera lopte potkraj drugog seta pa ga je možda to malo iznerviralo...

Linker
25. travanj 2024 06:22