Novak Đoković

 JOE KLAMAR Afp
Javio se bivši tenisač

Nove velike kritike na račun Novaka Đokovića: ‘Čudno je da se bori za ovakvo nešto‘

Praktično ne prođe niti jedan dan, a da netko na račun srpskog tenisača nema svoje mišljenje
Piše: SNObjavljeno: 30. studeni 2021. 23:57

Za dobrim se konjem prašina diže. Ova se narodna poslovica može primijeniti za mnoštvo uglednih sportaša o kojima se iz dana u dan piše i o kojima mnogu imaju svoje mišljenje, a posebno se to može odnositi na Novaka Đokovića. Praktično ne prođe niti jedan dan, a da netko na račun srpskog tenisača nema svoje mišljenje, koje često bude i kontroverzno.

Novi na ovoj listi je bivši australski tenisač Sam Groth koji je za televizijsku postaju Wide World Of Sports kritizirao najavljene nove promjene u Davis Cupu, odnosno selidbu ovog natjecanja u Abu Dhabi. Tu je ideju pozdravio Đoković, a Groth ga je odmah kritizirao.

"Siguran sam da su oni koji brane taj format plaćeni da bi podržavali nešto što se zove Davis Cup by Rakuten Finals", rekao je Groth i dodao:

"Ovo nije Davis Cup, ali za njega će se javiti igrači poput Novaka Đokovića koji se očigledno javio da bi rekao kako ovom turniru trebaju promjene, odnosno da se igra u različitim gradovima, a zatim da se finale igra u jednom. Nemam nikakve dokaze, ali vjerujem da grupa koja organizira Davis Cup troši velike količine novca te da ima podršku od financijera iz Abu Dhabija."

Groth se nije zaustavio u kritikama na Đokovića.

"Čudno je da se igrač koji se zalaže za manji broj turnira i kraću sezonu, bori za ovakvo nešto", zaključio je nekadašnji australski tenisač.

Linker
26. travanj 2024 05:10