OSCAR DEL POZO Afp
TRENUCI NERVOZE

Pogledajte trenutak kada je Đoković izgubio živce protiv Hrvatske: ‘Ovo je okrutno natjecanje‘

Nije Novak mogao sam protiv sjajnog hrvatskog para koji je izborio još jednu veliku pobjedu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. prosinac 2021. 23:25

Hrvatska je u finalu Davis Cupa. Pobjedom nad Srbijom od 2:1 u poluzavršnici plasirali smo se u četvrto finale od samostalnosti. Najbolji par svijeta kojeg čine Nikola Mektić i Mate Pavić pobijedio je Novaka Đokovića koji u kombinaciji s FIlipom Krajinovićem nije uspio doći do slavlja.

Đoković je u jednom trenutku drugoga seta, kod rezultata 7:5 i 2:1 za Hrvatsku potpuno izgubio živce. Mektić i Pavić tada su napravili break, a najbolji tenisač svijeta u pojedinačnoj konkurenciji to nije najbolje podnio.

Otišao je Đoković do svoje klupe, tamo gdje je sjedio i izbornik Viktor Troicki te potom šutnuo nogom svoju torbu s opremom. To je sve skupa odletjelo do ograde terena, a kamera je čak u jednom trenutku uhvatila i kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luku Modrića koji je bio među gledateljima. Modić je kroz smijeh popratio situaciju.

Nije se Đoković smirio ni nakon što je otišao pokupiti sve to što je uspjelo ispasti iz torbe, a ni u nastavku meča stvari nisu išle kako treba po njega i Srbiju budući da je Hrvatska sa 7:5 i 6:1 stigla do finala u kojem će igrati u nedjelju, protiv pobjednika polufinala između Njemačke i reprezentacije Ruskog teniskog saveza.

VIDEO ĐOKOVIĆEVOG DIVLJANJA POGLEDAJTE OVDJE

Nakon utakmice Đoković je dao i izjavu za medije:

- Kraj sezone. Ne žalim ni za jednim turnirom koji sam odigrao nakon kolovoza, ne žalim ni za čim u životu. Uvijek dajem sve od sebe. Danas jedna pobjeda nije bila dovoljna. Okrutno... Ovo je okrutno natjecanje. Dobili smo priliku proći grupnu fazu kao najbolja drugoplasirana momčad, a danas smo izgubili. To je sport", rekao je vidno razočarani Đoković.

Linker
19. travanj 2024 21:45