Kadrovi sa splitskih Gripa

 Cropix
‘Stopostotna istina‘

Rat se nastavlja, ikona otkrila sramotnu tajnu Davis Cupa? ‘Reci nam da se šališ‘

Trostruki Grand Slam osvajač otkrio je sve karte i tenisku publiku ostavio u šoku
Piše: SNObjavljeno: 17. rujan 2023. 14:18

"Hvala Gerrardu Piqueu i ITF-u", napisao je Stan Wawrinka ranije ovog tjedna na Twitteru, što je bila javna prozivka organizatora Davis Cupa, a sada je Švicarac otišao i korak dalje.

Dakle, trostruki Grand Slam osvajač smatra da je Piqueova tvrtka Kosmos, koja je 2018. preuzela organizaciju ovog natjecanja, glavni krivac za nepopularnost turnira. Tribine su uglavnom prazne na koju god lokaciju da usmjerite pogled, čak je i naš Borna Gojo govorio o nedolascima navijača nakon što je Hrvatska poražena od Finske.

- U dvorani nije bilo ni 200 naših, a bilo je 500 Finaca. Imam osjećaj da smo bolje tretirani vani nego doma - rekao je naš tenisač poslije meča s Ruusuvuorijem.

No, vratimo se Wawrinki - teniska ikona u novom javnom istupu ponovno je oplela po organizatorima. Popularni ‘Stanimal‘ otkrio je tajnu ITF-a koja je mnoge ostavila u čudu.

"Trivijalno pitanje o Davis Cupu: Jeste li znali da ITF plaća ljudima da dolaze na tribine i navijaju za svaku zemlju u svakom meču?", stoji u najnovijoj Twitter objavi švicarskog reketa.

Eto, očito ni ta omanja skupina fanova što smo ju imali priliku vidjeti u grupnoj fazi nije potpuni "original", a pratitelji Wawrinke nisu mogli vjerovati da je plaćanje navijača istinito.

"Nadam se da ovo nije istina", napisao je jedan. "Tužno", kratko je poručio drugi. "Čekaj, reci nam da se šališ", reći će treći...

Wawrinka je odvojio vrijeme i da odgovori pratiteljima.

"To je stopostotna istina", napisao je, a u jednom od odgovora ostavio je i emotikon čovjeka koji se udara u glavu. Posve je jasno što je želio poručiti...

image

Stan Wawrinka

PAUL ELLIS Afp

Linker
30. travanj 2024 03:46