RONALD GORSIC/CROPIX
VELIKA ŠTETA

Ružan kraj Večeri hrvatskog tenisa: Tijekom noći pokradeni Dečki s Kvarnera, policijska istraga u tijeku

Članovi službene glazbe hrvatske Davis Cup reprezentacije neće po dobrome pamtiti Italiju
Piše: HTSObjavljeno: 18. rujan 2022. 08:17

Postala je već tradicija da se na slobodan dan, kada hrvatska Davis Cup reprezentacija ne igra svoj susret, održi Večer hrvatskog tenisa i Kvarnera. Ovaj put priređena je u hotelu Amati Design u Bologni.

Večer je otvorila predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić, koja se zahvalila novinarima na dolasku te Turističkoj zajednici Kvarnera, s kojom suradnja traje već godinama.

Nakon prezentacije turističkih potencijala regije Kvarner, okupljeni su uživali u proizvodima proizvođača s područja Primorsko-goranske županije. Za dobru atmosferu brinuli su se članovi službene glazbe hrvatske Davis Cup reprezentacije, Dečki s Kvarnera, koji su sastavljeni od najboljih članova puhačkih orkestara Trsat, Spinčić, Lovran i Marinići.

Na žalost, tijekom noći je došlo do nemilog incidenta, Dečkima s Kvarnera je provaljeno u kombi s kojim su doputovali u Bolognu, dio instrumenata im je ukraden, dok je dio uništen. Riječ je, naravno, o iznimno vrijednim instrumentima, tako da je napravljena velika materijalna šteta. Policijska istraga je u tijeku.

Linker
14. travanj 2024 21:24