Christof Koepsel/Getty Images / Getty Images
CIRKUS MOŽE POČETI

ZAGREBE, SPREMI SE NA NEVIĐENI SPEKTAKl Veliki Diego Armando Maradona stigao u glavni grad Hrvatske!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. studeni 2016. 01:04

Diego Armando Maradona stigao je u četvrtak navečer u Zagreb gdje će, kao što je sam najavio, voditi Argentince do pobjede u velikom finalu Davis Cupa između Hrvatske i Argentine.

Za mnoge najbolji nogometaš svih vremena sletio je u Zagreb oko 23 sata u pratnji svoje djevojke Rocio Olive, a u Hrvatsku je stigao iz Ujedinjenih Arapskih Emirata gdje je bio na jednoj od svojih poznatih turneja.

Iako se dolazak 'malog zelenog' čuvao u strogoj tajnosti, Maradonu su na Plesu dočekali novinari i nekolicina fanova kojih ni sljedećih dana neće nedostajati.

Naime, Argentinci u velikom broju stižu u Zagreb, u Areni bi ih trealo biti oko 2000, a koliko su glasni već su pokazali nakon ždrijeba kada su svoje heroje dočekali ispred dvorane 'Vatroslav Lisinski' i napravili pravu malu feštu.

Što će tek biti kad im se pridruži veliki vođa koji je upravo stigao u Zagreb možemo samo pretpostaviti.

"On je referencija u sportu za ljude, za čitav svijet. Lijepo je što će doći ovdje i što voli tenis", najavio je dolazak velikog Diega argentinski tenisač Leonardo Mayer nakon jučerašnjeg treninga.

Inače, ovo neće biti prvi puta da Maradona bodri argentinske tenisače protiv Hrvatske. Argentina je 2002. godine u Buenos Airesu u četvrtfinalu Davis Cupa pobijedila Hrvatsku s 3:2, a Maradona je i tada bio vođa na tribinama.

I ne samo to. Legendarni Diego Armando je Goranu Ivaniševiću tom priliku poklonio dres Boca Juniorsa s brojem 10.

OVAJ SADRŽAJ VAM OMOGUĆAVA VARTEKS

Linker
02. svibanj 2024 06:05