Obnovili suradnju - Vekić i Horvat
 Facebook Nick Horvat
PROMJENA ZA NASTAVAK SEZONE

Donna Vekić ima novog trenera na klupi! Pozvala ga je u Monaco i već pripremaju ‘taktiku‘ za Italiju...

Početkom srpnja došlo je do razlaza između hrvatske tenisačice i Torbena Beltza, a koji opet radi s Kerber
Piše: Davor BurazinObjavljeno: 29. srpanj 2020. 13:59

Netko bi mogao pomisliti da smo se vratili u 2017. godinu… Naime, Torben Beltz ponovo je trener Angelique Kerber, a Nick Horvat opet radi s Donnom Vekić. Kako to?

Najprije je početkom srpnja došlo do razlaza između Osječanke i njemačkog stručnjaka, on je taj koji je podijelio vijest na društvenim mrežama uz opasku da je Beltz kao razlog naveo razlike u postavljanju treninga i rasporeda turnira za igranje, na što je reagirala naša tenisačica s “prvi put čujem da je to razlog za prekid”.

Uglavnom, Beltz je opet s Kerber, koju je vodio prema dvije od tri Grand Slam titule (Australian Open i US Open), te prvog mjesta na rang-listi. Vekić je, pak, u Monte Carlo pozvala Nicka Horvata, s kojim je radila prije Beltza.

Čakovčanin je trenirao Donnu kroz 2017. godinu, podigao je sa 109. na 45. mjesto, a s njim je osvojila drugu i za sada posljednju titulu u karijeri, u Nottinghamu kad je u finalu svladala Johannu Kontu.

Izvjesno je da će Vekić i Horvat zajedno krenuti u “restart” sezone, Osječanka bi trebala igrati u Palermu od 3. kolovoza, a taj će turnir definitivno imati tretman u svim medijima s obzirom da je prvi od suspenzije sezone sredinom ožujka. Donna će uz Petru Martić biti jedna od najsjajnijih zvijezda, u međuvremenu su nastup otkazale Simona Halep i Johanna Konta.

Linker
13. travanj 2024 22:21