Hannah Peters/Getty Images
NIJE MU SJELO

FRANCUZ POLUDIO NA HRVATSKE NAVIJAČE Žalio se sucu, a nakon dramatičnog poraza od Čilića ispalio: 'Idući put neka ostanu u bazenu!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. siječanj 2020. 14:20

Nakon dramatičnog meča i poraza od Marina Čilića u 2. kolu Australian Opena francuski tenisač Benoit Paire se požalio na - hrvatske navijače.

Čilić je nakon tri sata i 33 minute igre pobijedio sa 6-2, 6-7 (6), 3-6, 6-1, 7-6 (3), došavši tako do pete uzastopne pobjede u međusobnim ogledima.

"Hrvatski navijači prema meni nisu bili pošteni. Ja sam svjestan da ponekad pretjeram na terenu, ali oni prema meni nisu bili korektni. Atmosfera je bila dobra, ali neke stvari nisu bile u redu. Razgovarali su između poena, odlučujućih poena, između prvog i drugog servisa. Imali su i one plivačke stvari preko ušiju, pa mislim i da nisu čuli upozorenja suca", rekao je Paire, aludirajući na vaterpolske kapice koje su hrvatski navijači imali na glavama u znak potpore vaterpolistima koji večeras protiv Grčke love polufinale Europskog prvenstva.

"Sljedeći put neka ostanu u bazenu", poručio je Paire hrvatskim navijačima za kraj, a na njih se požalio sucu i tijekom samoga meča.

Sljedeći Čilićev suparnik u 3. kolu bit će inače deveti nositelj, Španjolac Roberto Bautista Agut.

Linker
03. svibanj 2024 10:57