E, NE MOŽE

Francuzi oduševljeni Ćorićevom izjavom: 'Tako bih sad volio pojesti tiramisu...'

Borna Ćorić prometnuo se u zadnjih godinu dana u jednu od najljepših priča svjetskog tenisa. Ako su neki nakon velike pobjede nad Rafom Nadalom još i bili skeptični prema mladom Hrvatu, sve se promijenilo na Roland Garrosu, nakon što je 18-godišnjak iz turnira izbacio legendarnog zemljaša - Tommyja Robreda...
Piše: Tihomir HrgaObjavljeno: 29. svibanj 2015. 13:31

Ćorić je protiv iskusnog Španjolca koji je tijekom karijere bio i među 10 najboljih igrača na ATP ljestvici, te pet puta bio u četvrtfinalu Roland Garrosa, odigrao odličan meč, a u samoj je završnici pokazao iznimnu zrelost.

Nakon što je serijom vlastitih pogrešaka izgubio servis u sedmoj igri petog seta Ćorić je bio na rub poraza, ali uslijedila su tri njegova odlična gema tijekom kojih je dva puta oduzeo servis Robredu i po prvi put u karijeri stigao do 3. kola na nekom Grand slam turniru.

Nakon velike pobjede ga je pohvalio i prvi tenisač svijeta Novak Đoković, a još je jače odjeknula i Bornina izjava o tiramisuu', koja se pogotoov svidjela Francuzima.

"Trudim se biti kao Đoković! Ako želiš biti najbolji moraš se držati principa i neke stvari izbjegavati. Tako bih sad volio pojesti tiramisu, ali ne smijem. Volio bih i izaći van s mojim prijateljima, ali ne smijem jer se moram odmoriti", izjavio je Ćorić i osvojio francuske medije koji su redom prenijeli njegovu izjavu o tiramisuu.

U 3. kolu Ćorić će igrati protiv Amerikanca Jacka Socka.

Skromni Borna je i na svom Facebook profilu kratko prokomentirao sjajan posao protiv Robreda.

"Dooooobaaaaar!!! Danas sam igrao protiv Tommyja Robreda (ŠPA) i pobijedio ga nakon skoro četiri sata igre 7-5, 3-6, 6-2, 4-6, 6-4 na Roland Garrosu. Ovaj meč bio je zaista iscrpljujuć tako da ću se sutra odmarati kako bih bio spreman za treće kolo RG-a u kojem igram protiv Jack Socka", napisao je Čorić.

Linker
22. rujan 2024 02:02