Zagreb, 020110.Dvorana Martinovka, tenis. Goran Ivanisevic trenira Marina Cilica.Na slici: Goran Ivanisevic, Marin Cilic.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX
OSTAVKA PITANJE DANA

Goran Prpić napušta Davis Cup kormilo, protiv Japana na klupi - Goran Ivanišević!

Ostavka Goran Prpić stići će u HTS kroz par dana. Hrvatsku u dvoboju protiv Japana u 1. kolu Svjetske skupine voditi Goran Ivanišević, a za kasnije će se vidjeti
Piše: Neven BertičevićObjavljeno: 16. studeni 2011. 15:18

Iako na sastanku Upravnog odbora HTS nisu previše razgovarali o toj temi, čini se da je sve samo pitanje dana. Goran Prpić će nakon pet sezona gotovo sigurno napustiti kormilo Davis Cup reprezentacije Hrvatske.

Bilo je to razdoblje u kojem nije bilo lako balansirati. Ivan Ljubičić okončao je reprezentativnu karijeru, Mario Ančić dugo je pauzirao zbog bolesti i ozljede pa napustio tenis. I Ivo Karlović imao je problema s ozljedama, stoga se neki veliki rezultati nisu mogli očekivati.

No, to vjerojatno nije bilo presudno u odluci Gorana Prpića. Ostavku još nije objavio, ali se očekuje da bi mogla stići za nekoliko dana, ili do kraja tjedna.

Kojom stazom će krenuti HTS zasad je tajna. Uostalom, dok ne dođe potvrda od Gorana Prpića, potvrda o odlasku, neće se izjašnjavati. No, najvjerojatnije će Hrvatsku u dvoboju protiv Japana u 1. kolu Svjetske skupine voditi Goran Ivanišević, a za kasnije će se vidjeti.

Linker
11. svibanj 2024 14:09