Đoković je ove godine osvojio Wimbledon, hoće li biti u prilici boriti se za naslov na US Openu?

 ADRIAN DENNIS Afp
‘NOLE JE NAJVEĆI‘

Američki glumac podržao Novaka Đokovića: ‘Turnir koji mu onemogući nastup je turnir sa zvjezdicom‘

Hoće li srpski tenisač nastupiti na posljednjem Grand Slam turniru ove godine?
Piše: SNObjavljeno: 08. kolovoz 2022. 23:37

Kako se približava ovogodišnji US Open, koji počinje 29. kolovoza, tako je sve više pisanja o nastupu Novaka Đokovića na posljednjem Grand Slam turniru sezone.

Srpski tenisač, prema aktualnim mjerama SAD-a, ne može ući u državu, a samim time niti nastupiti na US Openu jer se nije cijepio protiv koronavirusa. Đoković je izričito naglasio kako se nema namjeru cijepiti te kako se nada da će SAD promijeniti svoja pravila oko cjepiva kako bi on ipak mogao nastupiti. Srpski tenisač se cijelo vrijeme priprema kao da će igrati, a i poslao je službenu prijavu za nastup.

"Čekam da vidim hoće li se pojaviti bilo kakva opcija da otputujem u SAD i držim fige da će mi biti dopušteno da se natječem", izjavio je Đoković prije nekoliko dana za Reuters.

Dok se on priprema, raste podrška onih koji bi ga željeli vidjeti u Flushing Meadowsu. Jedan od njih je glumac Adam Baldwin poznat po ulozi u filmu "Full Metal Jacket" i seriji "Firefly".

"Svaki turnir koji je onemogućio nastup Novaku Đokoviću zbog toga što je on odabrao tjelesnu autonomiju je turnir sa zvjezdicom. Isto tako su njihovi osvajači - osvajači sa zvjezdicom. Novak je najveći na svijetu svih vremena", komentirao je Baldwin ‘slučaj Đoković‘.

Linker
26. travanj 2024 11:54