Getty Images
UMJERENI PESIMIST

'BIO BIH VRLO SRETAN KADA BI SE SEZONA NASTAVILA U LISTOPADU' Crne prognoze insajdera, otpada i Wimbledon i cijela travnata sezona!?

Piše: HinaObjavljeno: 29. ožujak 2020. 18:57

Dopredsjednik Njemačkog teniskog saveza (DTB) i poznati teniski trener Dirk Hordorff tvrdi da ima pouzdane informacije o tome kako će biti otkazani svi turniri na travi, uključujući i Wimbledon te da bi sezona mogla biti nastavljena tek u jesen. 

Govoreći u podcastu na specijaliziranom internetskom portalu tennisnet.com Hordorff je izjavio da je "dobio vijest kako se s priličnom sigurnošću može reći da travnatog dijela sezone neće biti", ali nije dao nikakve dodatne detalje.

U ovom trenutku je zbog pandemije izazvane koronavirusom na snazi odgoda svih profesionalnih teniskih turnira do 7. lipnja, čime je nakon američkog proljeća na tvrdoj podlozi izgubljen i proljetni dio igranja na zemljanoj podlozi na europskom tlu. Od 8. lipnja bi trebali započeti turniri na travnatoj podlozi, a turnir u Wimbledonu je na rasporedu od 29. lipnja do 12. srpnja.

No, Hordorff je vrlo skeptičan po pitanju nastavka ove sezone. "Bio bih vrlo sretan kad bi se ponovno počelo igrati u listopadu", izjavio je poznati teniski trener i dopredsjednik Njemačkog teniskog saveza.

Linker
24. studeni 2020 02:12