MARTIN KEEP Afp
POGLEDAJTE VIDEO

Bizarna scena koja je opasno naljutila Novaka Đokovića! Evo što se dogodilo: ‘Nisam napravio ništa krivo‘

‘Molim Eurosport da provjeri informacije prije nego što objavi nešto osuđujuće i pogrešno‘
Piše: SNObjavljeno: 19. siječanj 2023. 09:39

Novaka Đokovića poprilično je razljutila jedna objava Eurosporta koja je po njegovom mišljenju bila zavaravajuća za gledatelje i sasvim nekorektna.

Podsjetimo, srpski tenisač se sa stilom vratio na Australian Open te bez većih problema preskočio prvu prepreku u vidu Španjolca Roberta Carballesa Baene (6:3, 6:4, 6:0). Taj meč obilježila je sjajna Novakova igra, ali i jedna situacija koja je još uvijek vruća trema u teniskim krugovima.

Naime, u jednom je trenutku meča Đoković morao otići do toaleta, a pojavile su se informacije koje su govorile da za to nije imao dopuštenje.

Eurosport je tako objavio snimku tog trenutka uz opis: "Novak Đoković se u svom prvom meču na Australian Openu usprotivio sutkinji i otišao na ranu pauzu za toalet."

Jedna takva objava dio je neupućenih navijača natjerala na kritiziranje srpskoga tenisača, a to je, uz samu objavu, očito je pogodilo Đokovića.

"Molim Eurosport da provjeri informacije prije nego što objavi nešto osuđujuće i pogrešno", poručio je Đoković preko Instagram Storyja, a onda dodao još jednu dužu objavu u kojoj je objasnio što se točno dogodilo.

"Sutkinja mi je dopustila odlazak na toalet, ali i rekla da nemam pauzu za toalet, već da to obavim tijekom pauze između gemova. Isto tako mi je rekla (a to niste uhvatili kamerom) da moram požuriti. Kad sam skoro pa izašao s terena, ona me je pozvala (a to nisam čuo), a zvala me da mi kaže kako je toalet na suprotnoj strani terena. Pronašao sam jedan i otišao do njega. Uz to sam morao i biti brz zbog vremena. Nisam ‘prkosio‘ ni njoj ni pravilima. Dala mi je dopuštenje i rekla da budem brz. Sljedeći put pripazite što objavljujete. Imate odgovornost prema brojnim ljubiteljima sporta koji prate vašu stranicu", poručio je Đoković koji danas igra protiv Francuza Enza Couacauda.

Spomenimo i da je na Instagramu Eurosporta u međuvremenu izašao prepravljeni opis videa s Novakovim objašnjenjem.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Linker
26. travanj 2024 00:21