KENA BETANCUR/AFP/PROFIMEDIA Kena Betancur/afp/profimedia
LUDA ODLUKA

FOTO Bjeloruskinja osvojila US Open, ali svi pričaju o treneru: Pogledajte što je istetovirao nasred glave

Tigar je u konačnici donio sreću Sabaljenki, koja je došla do svoje treće Grand Slam titule
Piše: SNObjavljeno: 08. rujan 2024. 10:27

Pobjedom u dva seta (7:5, 7:5) protiv Amerikanke Jessice Pegule, Arina Sabaljenka osvojila je US Open. Bjeloruskinja je ‘prohujala‘ kroz turnir, ispustivši tek jedan set tijekom boravka u Americi, i nakon dva Australian Opena (2023., 2024.) zasluženo došla do svoje treće Grand Slam titule.

Iako je u velikom finalu ponovno prezentirala svoju dominaciju na terenu, jedan čovjek gotovo pa je zasjenio Sabaljenkinu izvedbu. Upravo njezin kondicijski trener, Jason Stacy, ukrao je ‘show‘ u New Yorku, i to velikom tetovažom tigra na svojoj glavi.

- Nije privremena, trajna ja - poručila je u šali Sabaljenka nakon meča, a onda otkrila ‘pravu istinu‘:

- Jedna djevojčica iz Washingtona koja je moj veliki navijač donijela je privremene tetovaže i Jason je obećao da će je staviti na čelo ako uđem u finale. Voljela bih samo da je malo niže na čelu - ispričala je 26-godišnjakinja uz prigodan osmijeh.

image
JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Javier Garcia/shutterstock Editorial/profimedia

Tigar je u konačnici Sabaljenki donio sreću, a da Jason nije jedini koji je posegnuo za ovakvim potezom otkrila je tenisačica u daljnjoj izjavi.

- Danas nam je na ručku pokazao, svi smo bili iznenađeni i pitali se "Što radiš to?". Polovica tima ima malog tigra na ruci, moji prijatelji također. Uvijek izmislimo nešto novo, to je naš zaštitni znak - zaključila je.

Linker
08. rujan 2024 10:28