Phil Cole/Getty Images / Getty Images
STRUČNO POJAČANJE

ČITAJTE U DANAŠNJEM BROJU SPORTSKIH: MARIO ANČIĆ EKSKLUZIVNO ZA SN 'Pomagat ću Novaku Đokoviću u Wimbledonu'

Piše: Davor BurazinObjavljeno: 01. srpanj 2017. 09:59

Proslavljeni hrvatski tenisač Mario Ančić bit će stručno pojačanje Novaka Đokovića u Wimbledonu! Naš bivši tenisač koji je 2011. godine, sa samo 27 godina, bio prisiljen prekinuti karijeru (posljednji meč odigrao je u svibnju 2010. u Münchenu) zbog konstantnih problema s ozljedama (leđa) i bolešću (najteži oblik mononukleoze), a otada izgradio akademsku (magistrirao i doktorirao pravo i financije na Columbiji u New Yorku) i poslovnu karijeru (trenutno je zaposlen u moćnoj bankarskoj kompaniji Credit Suisse na Wall Streetu) nije mogao ostati gluh na poziv prijatelja upomoć.

Otkazao sam BBC-u

Trostruki osvajač Wimbledona (2011, 2014, 2015) i osvajač ukupno 12 Grand Slam trofeja nazvao je Ančića prošlog tjedna i zamolio ga da pronađe način da ranije od planiranog dođe u All England Club te mu se stavi na raspolaganje.

Bok uz bok s Andreom Agassijem, jer je legendarni Amerikanac već potvrdio da će nakon suradnje u Roland Garrosu s 30-godišnjim Srbinom biti i za cijelog Wimbledona. Dok je god Đoković, drugi nositelj, u turniru.

- Istina, već sam imao isplaniran dolazak u Wimbledon, ali tek u drugom tjednu turnira, kada sam trebao biti stručni komentator BBC-ja i usto igrati na turniru veterana - rekao nam je Mario u ekskluzivnom razgovoru iz svoga ureda na Manhattanu.

- Taj ću angažman s BBC-jem otkazati, iako sam se veselio, bilo bi mi prvi put, a što se tenisa tiče, to ću odlučiti na licu mjesta. Ionako je riječ o ekshibiciji.

CIJELI TEKST PROČITAJTE U SN

Linker
25. lipanj 2022 16:10