GLYN KIRK Afp
NE BRINE GA PREVIŠE

Đoković nakon nove glatke pobjede upitan da komentira Nadalov potez: ‘I ja radim isto kao Rafa...‘

Nakon plasmana u osminu finala Wimbledona Novak Đoković je na presici upitan o situaciji vezanoj uz koronavirus
Piše: SNObjavljeno: 02. srpanj 2022. 08:04

S obzirom na nedavne pozitivne slučajeve koronavirusa u Wimbledonu, zbog čega je od nastupa morao odustati i naš Marin Čilić, Đoković je upitan kako se ponaša vezano uz aktualnu situaciju. Kao primjer su naveli Rafaela Nadala koji je rekao da više ostaje kod kuće, ne izlazi često i da vodi općenito više računa o cijeloj situaciji.

"Najčešće sam na treninzima ili kod kuće s obitelji. Niti ja kao Rafa ne izlazim često. Posjetio sam grad nekoliko puta prije nego li je turnir započeo, ali nisam previše zabrinut u vezi onoga što se događa. Samo pokušavam ostati zdrav, fokusiran i igrati na turniru. Ne razmišljam hoću li dobiti koronavirus ili ne. Trenutno ne. Međutim, naravno da je opreznost neophodna za sve, posebice nakon onoga što smo prošli u posljednje dvije godine", rekao je Đoković nakon pobjede 3:0 u setovima protiv sunarodnjaka Kecmanovića.

Među igračima koji su zbog pozitivnog nalaza na koronuavirus morali napustiti Wimbledon su osim našeg Čilića i Matteo Berrettini i Roberto Bautista Agut.

Linker
18. travanj 2024 23:23