Novak Đoković
 SCREENSHOT
ZANIMLJIV TRENUTAK

Đokovića na startu Roland Garrosa iz takta izbacio navijač Rogera Federera: ‘Mene si našao zaje**vati‘

Ne ustručava se prvi reket svijeta pokazati ono što misli. To je napravio i na startu Roland Garrosa
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. rujan 2020. 19:47

Nije imao puno problema Novak Đoković u utakmici prvog kola Roland Garrosa protiv švedskog predstavnika Mikaela Ymera. Bilo je 6:0, 6:2 i 6:3 za svega sat i 39 minuta igre. No, kao i dobar dio njegovih mečeva, i ovaj je privukao pažnju s dosta detalja u svojem tijeku.

Igrao se naime treći set kad je, nakon jednog poena prvi reket svijeta uputio "strelovit" pogled ka jednom od navijača na tribinama. Naime, Novak je bio nezadovoljan jednom njegovom reakcijom. Ispostavilo se da je to bio navijač Rogera Federera koji je čak imao i majicu s njegovim obilježjima. Đoković je pričekao kraj gema da bi mu pogledom rekao što misli, a poslao mu je i znakovit poljubac.

- Zanimljiv trenutak na terenu. Poslije izgubljenog poena Đoković je oštro pogledao u pravcu publike. Potom je dobio gem i sarkastično je poslao poljubac navijaču koji je, kako kaže komentator, izgleda navijač Federera sudeći po majici koju nosi - napisao je indijski novinar Rohan Alvares na Twitteru.

Srpski Blic napisao je da se Đokoviću s usana nakon poslanog poljupca gledatelji dalo iščitati kako govori: 'Mene si našao zaje**vati'.

Linker
20. travanj 2024 05:01