Novak Đoković ima sreću ili nesreću što mu je terasa uz cestu, pa mu nije dosadno...
 AFP
POBUNA U MELBOURNEU

‘Đokovićeva terasa veća je od moje cijele sobe! Ali ajde, Srbin se oglasio, bar ne šuti kao Nadal!‘

"Moju sobu nisu čistili niti jednom u tjedan dana. Nekim čudom dobio sam ručnike", požalio se
Piše: SNObjavljeno: 23. siječanj 2021. 10:27

Guido Pella, trenutačno 44. tenisač svijeta, oglasio se iz Melbournea povodom "kaosa" koji je nastao u Australiji, odnosno čudne situacije u kojoj određeni dio sudionika ima pristup elitnim uvjetima i treniranju, dok jedan dio uživa u tek par kvadrata i nema mogućnost - treniranju.

Naravno, za sve je kriva provala korona virusa u određenom broju aviona na putu u Australiju, pa je Novak Đoković nedavno pokušao s nekoliko prijedloga olakšati život svojim kolegama.

Određeni dio zapadnih medija jedva je dočekao prvog tenisača svijeta, a kojem ne praštaju "Adria Tour" i širenje virusa u vrijeme dok je svijet bio u izolaciji, no na njegovu stranu stao je upravo - Argentinac.

"Imam dojam da je Đokovićeva terasa veća od moje cijele sobe. Ipak, on se barem oglasio i nešto rekao. Za razliku od Rafaela Nadala i Dominica Thiema", razočaran je 44. tenisač svijeta.

Taj 30-godišnji tenisač iz Buenos Airesa još je nešto otkrio:

"Moju sobu nisu čistili niti jednom u tjedan dana. Nekim čudom dobio sam ručnike. Hranu dobivamo u stiroporu. No držimo se i dalje.", napisao je na Twitteru.

Uzbudljivo je u Australiji, a za utjehu ovima u krivim avionima, još trebaju izdržati samo - tjedan dana...

Linker
26. travanj 2024 06:41