Marijana Kovačević

 SPORT KLUB SRBIJA
RADI ČUDA

FOTO: Tko je tajanstvena Marijana iz Đokovićeve lože? Svi su pogledi bili upereni u nju, jasno je i zašto

Srbi je slave, ona otvoreno izjavljuje da radi čuda, liječila je i Cristiana Ronalda...
Piše: SNObjavljeno: 27. siječanj 2023. 11:56

Goran Ivanišević večeras je imao nešto drukčije društvo u boksu najboljeg srpskog tenisača Novaka Đokovića. Pored proslavljenog hrvatskog reketa, a danas Đokovićevog trenera, nije se nalazio Novakov otac Srđan, jer nije želio stvarati dodatne smetnje nakon incidenta s ruskim simbolima. No, pojavila se jedna osoba koju ne viđamo često, a "iza kulisa" uvelike je ažurna po pitanju sportske predstave najvećih zvijezdi.

Kamere su u polufinalu Australian Opena između Đokovića i Paula uhvatile Marijanu Kovačević, doktoricu koja se tijekom svoje karijere bavila oporavkom mnogih velikana, a ovih dana bila je zadužena za pripremu srpskog tenisača, koji duže vrijeme ‘vuče‘ ozljedu zadnje lože lijeve noge. Smatra se da je upravo doktorica Kovačević zaslužna za njegov ostanak na turniru.

image

Marijana Kovačević

SPORT KLUB SRBIJA

"Poslije mojih tretmana, mišić je potpuno nov i nema tragova povreda. Nema ožiljaka, fibroze, ni mogućnosti da se ozljeda ponovi, to je druga stavka revolucionarnih metoda. Po završetku terapije, snimkom provjeravamo je li sve prošlo prema planu. Poanta je da dođe do potpune regeneracije mišića" rekla je Kovačević u razgovoru za TV Prva.

Lista sportaša koji su se liječili kod ove doktorice poprilično je duga, a podrazumijeva bivšeg nogometaša Dejana Stankovića, Cristiana Ronalda, Alexisa Sancheza, tenisača Andyja Muraryja...

"Terapije su toliko jake da je jedan sat učinkovit kao cijeli tjedan liječenja bilo kojom drugom metodom u svijetu. Dakle, ako im kažu da je potrebno mirovati mjesec dana, ja riješim problem u četiri sata" objasnila je.

Linker
25. travanj 2024 05:57