Ivanišević
 Goran Sebelic / CROPIX / CROPIX
'BALKANSKA JE TO GLAVA'

GORAN IVANIŠEVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU 'Pa i vi u Srbiji ste već pokopali Đokovića! Napravili ste mu grob, ušli u razne teorije zavjere...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. lipanj 2019. 11:54

"Mislim da samo Đoković i Nadal mogu osvojiti Roland Garros. Rafa je blagi favorit, ali bih volio da Đoković ponovo podigne pehar u finalu", najavio je Goran Ivanišević završnicu pariškog Grand Slama u razgovoru za Srpski Kurir i otkrio za koga navija.

Polufinale Roland Garrosa već su izborili Roger Federer i Rafael Nadal, a danas su na rasporedu preostala dva muška četvrtfinala u kojima se sastaju Austrijanac Dominic Thiem i Rus Karen Hačanov, te Srbin Novak Đoković i Nijemac Alexander Zverev.

Upravo je Đoković Ivaniševićev favorit.

"Svi su ga već pokopali kad mu se dogodila ona ozljeda, pa i vi tamo u Srbiji. Sve sam pratio, napravili ste mu grob, ušli ste u razne teorije zavjere... Što se događa s njim, povezivali ste ga s nekim čudnim stvarima... Pitali ste se jede li meso, kako se hrani, zašto je smršavio", rekao je Ivanišević i nastavio:

Umag, 200716.
ATP teniski turnir Konzum Croatia Open Umag. U socijal areni na Live chatu voditeljica Antonija Mandic najavila je vecerasnji egzibiciski zenski mec u kojem ce ucestvovati Donna Vekic i Flavia Pennetta a sudac ce im biti Goran Ivanisevic.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Sebelic / CROPIX / CROPIX

"Ja sam uvijek znao da će se vratiti, to je balkanska glava, jak je on, prije svega mentalno, jer da nije tako, ne bi osvojio toliko Grand slamova. Malo je u jednom razdoblju skrenuo s puta, što je možda i normalno, ali sada ponovo dominira tenisom".

Legendarni Zec dao je zanimljivu usporedbu igre Novaka Đokovića i njegovih dosadašnjih protivnika u Parizu.

"Gledajući dosadašnje mečeve Noleta na Roland Garrosu, to vam je kao da se utrkuju Ferrari i Jugo. Ide Jugo, ali se raspadne, dok Ferrari ide dalje i ne zaustavlja se! To je sada Novak u odnosu na druge. Igra s nevjerojatnom mirnoćom, vidi se da je spreman, u glavi je totalno čist i točno zna što hoće. Tada je najjači i nitko mu ne može prići. Mislim da samo on i Nadal mogu osvojiti Roland Garros. Rafa je blagi favorit, ali bih volio da Đoković ponovo podigne pehar u finalu. U stvari, tako moje srce kaže", zaključio je Ivanišević.

Linker
07. svibanj 2024 11:07