VLADO KOS/CROPIX
MUŠKI PAROVI

Još jedan Hrvat napušta Roland Garros: Škugor i Krajicek ispali u 2. kolu, evo tko je ostao od naših

U ovoj konkurenciji Hrvatska u Roland Garrosu ima još tri predstavnika
Piše: HinaObjavljeno: 03. listopad 2020. 15:18

Hrvatski tenisač Franko Škugor se s Amerikancem Austinom Krajicekom nije uspio plasirati u 3. kolo muških parova u Roland Garrosu, uspješniji od njih su u susretu 2. kola bili Urugvajac Pablo Cuevas i Španjolac Feliciano Lopez sa 7-5, 6-4.

U ovoj konkurenciji Hrvatska u Roland Garrosu ima još tri predstavnika, Ivana Dodiga koji će sa Slovakom Filipom Polašekom u 3. kolu igrati protiv Danca Frederika Nielsena i Nijemca Tima Puetza, Matu Pavića koji će s Brazilcem Brunom Soaresom za suparnike imati Nizozemca Jean-Juliena Rojera i Rumunja Horiju Tecaua te Nikolu Mektića koji će s Nizozemcem Wesleyem Koolhofom igrati protiv Francuza Pierre-Huguesa Herberta i Nicolasa Mahuta.

Berrettinija izbacio kvalifikant

Njemački tenisač Daniel Altmaier, 186. na ATP ljestvici, koji se glavni ždrijeb Roland Garrosa probio kroz kvalifikacije, eliminirao je u subotu sedmog nositelja Talijana Mattea Berrettinija sa 6-2, 7-6(5), 6-4.

Za 22-godišnjeg Nijemca je ovo prvi nastup na Roland Garrosu a u četvrtom krugu igrat će protiv polufinalista U.S. Opena Španjolca Pabla Carrene Buste koji je pobijedio sunarodnjaka Bautistu Aguta.

Linker
20. travanj 2024 10:43