Elina Svitolina

 SEBASTIEN BOZON Afp
NIJE TO OČEKIVALA

Kupila karte za koncert omiljenog pjevača, pa joj je Wimbledon potpuno poremetio planove

Poznata tenisačica dijeli karte za koncert jer se ‘zadržala‘ u All England Clubu
Piše: Ivan JelkićObjavljeno: 08. srpanj 2023. 20:57

Elina Svitolina našla se u velikim, ali “dobrim” problemima. Ukrajinka, koja je jedno vrijeme izbivala s terena budući da je u listopadu prošle godine prvi put postala majka, očito nije računala da se tako brzo i tako uspješno može vratiti tenisu, odnosno da može u ždrijebu dočekati prvi vikend u Wimbledonu.

Jer Svitolina je kupila ulaznice za subotnji koncert Harryja Stylesa u Beču, ali koji je morala propustiti jer je, naravno, ipak prioritizirala nastup na najvećem svjetskom turniru.

”Trebala sam ići na koncert mog omiljenog pjevača u Beču, ali Wimbledon mi je promijenio planove. Želi li netko ići, imam dvije ulaznice”, napisala je Ukrajinka, uz emotikone smijeha, na Instagramu.

U brojnim odgovorima, jedna je dovitljiva “navijačica” dobacila “Idem ja, ako i Gaël i dalje ide na koncert”. Gaël je, jasno, Monfils, Elinin suprug i tenisač.

image

Elina Svitolina

DANIEL LEAL Afp

Svitolina je, inače, dobila pozivnicu za nastup u glavnom turniru, budući da je zbog stanke izgubila renking, a u 1. kolu pobijedila je ikonu Wimbledona i peterostruku pobjednicu turnira, Venus Williams, potom 28. nositeljicu Elise Mertens, pa još i osvajačicu Australian Opena iz 2020. Sofiju Kenin. U osmini finala igra protiv Viktorije Azarenke, dvostruke polufinalistice Wimbledona (2011, 2012.).

Linker
04. svibanj 2024 12:07