ADRIAN DENNIS Afp
DOBRE VIJESTI ZA NOVAKA

Na pomolu veliki zaokret u ‘slučaju Đoković‘: Došlo je do velike promjene, ukida se trogodišnja suspenzija!?

Prema najnovijim informacijama, Đoković će, čini se, ipak moći zaigrati na Australian Openu 2023.
Piše: SNObjavljeno: 12. srpanj 2022. 08:51

Daily Mail tako navodi kako je novi australski premijer Anthony Albanese veliki ljubitelj tenisa i kako je puno blaži od svojih prethodnika, te da bi Novaku Đokoviću mogla biti poništena zabrana ulaska u zemlju zbog necijepljenja i samim time nastupa na Australian Openu.

Nakon osvajanja Wimbledona Đoković je došao do ukupno 21. Grand Slam naslova, čime je ostao jedan kratak za Rafaelom Nadalom. Međutim, činilo se da će idući put pravo nastupa na nekom Grand Slamu imati tek sljedeće godine na Roland Garrosu jer u SAD ne može ući bez cijepljenja, a u Australiju ima trogodišnju zabranu ulaska.

image
PEDJA MILOSAVLJEVIC Afp

‘Sve je vjerojatnije da će Đokovićeva zabrana ulaska u zemlju biti poništena. Premijer Albanese mu je naklonjeniji od svojih prethodnika. Đoković će igrazi Australian Open u siječnju sljedeće godine, a sve je veća vjerojatnost da će mu trogodišnja zabrana ulaska u zemlju biti poništena‘, piše Daily Mail, pa dodaje:

‘Premijer ima bliski dijalog s ‘Tennis Australiom‘, daleko bliži nego prijašnja administracija i namjera mu je ukinuti trogodišnju zabranu nakon međunarodnog incidenta s početka ove godine."

Dakle, iz Australije stižu optimistične vijesti za Đokovića, a on se nada da će se promijeniti situacija i u SAD-u, te da će imati pravo nastupa i na US Openu.

Linker
24. travanj 2024 21:37