Novak Đoković u samoizolaciji
 BRENTON EDWARDS
JOŠ DVA SLUČAJA

Neviđena drama u Australiji! Svi su zatvoreni u sobama, a broj pozitivnih slučajeva raste iz dana u dan

Broj pozitivnih slučajeva popeo se na sedam, sve je više onih koji su u samoizolaciji
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. siječanj 2021. 09:20

Ako i nije pod velikim znakom pitanja održavanje prvog Grand Slam turnira nove teniske sezone, onda je Australian Openu regularnost već na tankoj niti. Stigli su tenisači i tenisačice koji će sudjelovati na turniru u Melbourne, potrpali su ih u svega nekoliko letova i pospremili u hotelske sobe.

Petero je sudionika na svim letovima, a bilo ih je tri, u Australiju sa sobom donijela koronavirus pa će svi oni koji su bili s njima na tim rutama morati u samoizolaciju od dva tjedna. Čak 72 tenisača i tenisačice bit će doslovno zatočeno u hotelskim sobama. Kako igrati tenis na visokoj razini, potrebnoj za Grand Slam nakon 15 dana ležanja...

image
WILLIAM WEST

Brojka od pet slučajeva koliko ih je bilo na letovima, popela se na sedam. Javili su to jutros australski mediji pa je sada AO još više ugrožen. Fotografije tenisača iz hotelskih soba govore više od bilo kakvih riječi, a oni koji nisu u karanteni mogu normalno trenirati. Novak Đoković je jedan od 72 sudionika u samoizolaciji, a njegov popis organizatorima nije odobren.

On je zatražio od organizatora da tenisačima i tenisačicama koji su u karanteni omoguće materijale za fitness i trening u sobama, pristojnu hranu, smanjivanje broja dana samoizolacije, dopuštenje za susret s trenerima ako su obje osobe negativne i ako je moguće privatne kuće s teniskim terenom za treniranje.

Linker
16. travanj 2024 00:02