Nick Kyrgios je progovorio o svojem kolegi iz Srbije

 YUICHI YAMAZAKI Afp
OVO ĆE ODJEKNUTI

Nick Kyrgios jasno dao do znanja što misli o Novaku Đokoviću i njegovom nastupu na Australian Openu

Australski tenisač je progovorio o srpskom kolegi koji je propustio prošli turnir u Australiji
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. listopad 2022. 17:20

Australski tenisač Nick Kyrgios se još jednom dotakao jednog od najvećih na svijetu Novaka Đokovića. Srpski je tenisač propustio prošlo izdanje Australian Opena jer je izbačen iz zemlje zato jer se nije cijepio protiv koronavirusa, a upitno je hoće li nastupati i na novom izdanju ovog turnira. Da se Kyrgiosa pita, Đokovića bismo gledali u Australiji.

"Nadam se da će doći. Nadam se zbog sporta. Vidjeli smo kako odlazi Roger Federer koji je bio legenda sporta i već to prazno mjesto nitko ne može popuniti. Dok su Novak i Rafael Nadal ovdje moramo ih imati na Australian Openu. Želimo vdijeti najbolje tenisače ovdje. Želim se natjecati i vidjeti Novaka", rekao je Kyrgios za Herald Sun pa dodao kako je upravo Đoković jedan od razloga zbog kojih se i počeo baviti tenisom:

"On je jedan od razloga zašto igram. Kao dijete sam htio vdijeti najbolje tenisače na najboljim stadionima. Zato se nadam da će biti tu. Imao je jako težak period u zadnjih devet mjeseci i nije mogao igrati gdje je htio. Nadam se da će ga Australija primiti raširenih ruku", poručio je Kyrgios.

Australian open je na rasporedu od 16. do 29. siječnja, a titulu će braniti Rafael Nadal.

Linker
26. travanj 2024 22:09