Novak Đoković

 MELL CHUN Afp
KOMENTAR LEGENDE

‘Ovo je potpuno ludo i žestoko će udariti Đokovića, a toliko se trudio da ga vole. Evo što mi nije jasno...‘

Legendarni Amerikanac oglasio se o ‘slučaju Đoković‘ i njegovoj deportaciji iz Australije
Piše: SNObjavljeno: 21. siječanj 2022. 20:03

John McEnroe je bio sugovornik Matsa Wilandera, a evo kako je komentirao cijelu situaciju koja je bila u središtu medijske pozornosti nepuna dva tjedna.

"Novak je mentalno jedan od najjačih na terenu. Sjećam se kako je prije par godina skoro potpuno nestao s mape, a onda osvojio četiri Grand Slama zaredom i sljedećih godinu i pol opet nije mogao pobijediti nikoga. Odjednom se vratio i bio bolji nego ikad. Uspio je sam sebi otežati posao, zagorčati si život jer se nije cijepio i to je otežalo stvari u pokušaju branjena naslova. Ne znam je li mislio da može doći i igrati u Australiji, a i dalje mi nije jasno zašto se sreo s tim novinarom ako je imao covid i to mu nije rekao. To mi je bilo teško povjerovati. Ovo će svakako udariti Đokovića žestoko", rekao je McEnroe, pa nastavio.

"Postoji neizvjesnost oko Roland Garrosa, kažu da će morati biti cijepljen da bi igrao, ali što je s Wimbledonom? Možda ga ne brinu ostali turniri, ali ovo je jako nesretno za čovjeka koji se toliko naporno trudio da ga svi vole. Znam, teško je biti voljen, znam po sebi kakvi su trenuci kada su svi protiv tebe, a duboko u sebi želiš da te vole. Australija se činila kao mjesto gdje ga najviše vole, ali mu nije dozvoljeno igrati. Ovo je potpuno ludo, nevjerojatno, stvarno ne znam što će se sljedeće dogoditi", zaključio je McEnroe.

Linker
18. travanj 2024 18:00