ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/AFP
Velika neizvjesnost

Panika u Roland Garrosu, jedan od najboljih izazvao pomutnju nakon kršenja protokola: ‘Bolestan sam‘

Sedmi tenisač svijeta nakon meča je priznao kako je bolestan, ali problem nije prijavio organizatorima
Piše: SNObjavljeno: 05. listopad 2020. 09:17

Alexander Zverev u nedjelju je završio svoj nastup u Roland Garrosu u osmini finala. Bolji od njega u četiri seta bio je Talijan Jannik Sinner, ali pravi problem nastao je poslije meča kada se Nijemac požalio da je - bolestan.

Sedmi tenisač svijeta nakon meča je priznao kako je bolestan, ali nikakve zdravstvene probleme nije prijavio organizatorima prije odigravanja susreta. U korona-doba to je kršenje protokola i moglo bi doći do pomutnje.

"Potpuno sam bolestan. Ne mogu disati, a to se čuje i u mom glasu. Nisam trebao izaći na teren", rekao je Zverev, koji je nakon meča tijekom videokonferencije na licu neuobičajeno ostavio crnu masku.

"Imao sam temperaturu također i nisam u najboljem fizičkom stanju. Rekao bih da je to malo utjecalo na moju izvedbu", dodao je Zverev, koji je inače posljednji put testiran na koronavirus u petak, dakle, dva dana prije samog meča.

Organizatorima sada jedino preostaje napraviti novo testiranje na Covid-19, a ako se pokaže da je Zverev pozitivan, onda nastaju pravi problemi...

Linker
26. travanj 2024 16:00