Novak Đoković konzumira sadržaj iz zagonetne bočice

 SCREENSHOT
ČAROBNI NAPITAK

Što to konzumira Novak Đoković? Misteriozna bočica i njen sadržaj uzburkali vode: ‘On ne pije, već upuhuje‘

Što to Novak Đoković ima u bočici i konzumira tijekom mečeva? Zanima to engleske medije..
Piše: SNObjavljeno: 06. srpanj 2022. 16:07

Srpski tenisač je velikim preokretom u meču protiv Jannika Sinnera izborio plasman u polufinale Wimbledona. Imao je talijanski tenisač 2:0 u setovima, ali nije imao snage za završiti meč, odnosno možda je bolje reći kako je Novak Đoković odnekud izvukao novu energiju koju je iskoristio za slavlje u meču i svoje 11. polufinale Wimbledona.

Engleski novinar Damian Reilly koji radi za ugledni Spectator, pita se je li Đoković svoju energiju pronašao na nedozvoljeni način. Naime, on je na svojem Twitteru postavio video u kojem je vidljivo da Đoković konzumira nešto iz bijele, neprozirne bočice. Nakon što ju je uzeo, srpski tenisač se okrenuo prema svojem timu na tribinama i gestikulacijom pitao je li sada treba da to konzumira. Nakon što je očigledno dobio potvrdni odgovor, Đoković doslovno upuhuje u sebe sadržaj bočice. Jasno je da se ne radi o nikakvom napitku, više sve izgleda kao nekakvo inhaliranje.

Ova situacije se, doduše, nije dogodila u meču protiv Sinnera već protiv Tima van Rijthovena, ali Reilly je svejedno postavio zanimljivo pitanje.

"Jako bih volio znati što je bilo u ovoj boci. Sigurno nije bila nikakva tekućina, a on je još gestikulirao prema svojem treneru prije nego je udahnuo nešto iz nje. Jako čudno", napisao je Reilly.

Ovaj video privukao je dosta komentatora, a među njima je bio još jedan novinar, Jannik Schneider koji je napisao kako se ‘magični napitak vratio‘ podsjećajući da se slično dogodilo u prvom kolu Australian Opena 2020. godine. Tada je Đokovićev tim na tribinama miksao neki prašak ili piće te ga preko dječaka koji skuplja loptice poslao Novaku. Kad su ga tada pitali što se nalazi u boci, Đoković je samo odgovorio:

"Pića su magični napici koje moj fizioterapeut sprema u svojem laboratoriju", rekao je tada.

Ima li taj laboratorij recept i za praškove?

Linker
20. travanj 2024 05:10