KELLY DEFINA/AFP/PROFIMEDIA Kelly Defina/Afp/Profimedia
ZANIMLJIVI DETALJI

Svjedočanstvo novinara o spornom intervjuu s Đokovićem: Vrištao je, odbio skinuti masku, a ja sam dobio upute

Nakon posljednje objave Novaka Đokovića, oglasio se novinar koji ga je intervjuirao za L‘Equipe
Piše: SNObjavljeno: 12. siječanj 2022. 11:21

Franck Ramella radio je intervju s najboljim tenisačem svijeta 18. prosinca u trenucima kada je ovaj bio pozitivan na koronavirus. Kaže kako nije znao da je Đoković bio pozitivan sve dok kasnije nije zadržan na aerodromu u Melbourneu.

U članku koji je objavio ugledni francuski list Ramella kaže kako je uoči 30-minutnog intervjua sa Đokovićem dobio instrukcije da ne postavlja škakljiva pitanja o cijepljenju i namjerama srpskog tenisača vezane uz Australian Open.

"Vrlo osjetljiva tema, ako ste uopće sumnjali u to...", napisao je Ramella koji kaže da je otputovo u Đokovićev teniski centar u Beogradu 18. prosinca prošle godine kako bi mu predao L'Equpeovu nagradu, te je saznao za njegov pozitivan nalaz na PCR testu tek tri tjedna nakon intervjua.

Također, Ramella je rekao kako je Đoković tijekom cijelog intervjua na licu imao zaštitnu masku, a da je na upit fotografa da skine masku tijekom razgovora isto odbio. Masku je ipak skinuo za potrebe fotosessiona tijekom kojeg je spremno pozirao i vrištao.

Podsjećamo, ranije tijekom dana Đoković se odlučio oglasiti povodom informacija, odnosno kako je sam naveo, dezinformacija o njegovom kretanju i aktivnostima tijekom prosinca kada je bio pozitivan na koronavirus.

Linker
18. travanj 2024 18:42