Kokkinakis i Kyrgios na presici

 SCREENSHOT: TWITTER
ČUĐENJE NA PRESICI

VIDEO: ‘Dira li Nick tvoju stražnjicu toliko i izvan terena?‘ Bizarno pitanje američkog novinara obišlo svijet

U najmanju ruku neobično pitanje postavio je američki novinar australskom paru nakon osvajanja AO
Piše: SNObjavljeno: 30. siječanj 2022. 08:53

Ben Rothenberg je podigao prašinu pitanjem koje je postavio Nicku Kyrgiosu i Thanasiju Kokkinakisu nakon osvajanja Australian Opena u konkurenciji parova.

"Pitanje je čudno, gledao sam tvoje mečeve Thanasi i znatiželjan sam... Da li Nick toliko dira tvoju stražnjicu toliko i kada niste na terenu?", pitao je Rothenberg. Učinio je to u šali aludiravši na podršku i bodrenje partnera u pauzama između poena, ali ispalo je nezgodno.

"Da, vjerojatno i više. Nije to za kamere. To radimo da bismo se zbližili", odgovorio je Kokkinakis uz Kyrgiosovo odobravanje i potvrdu.

Kasnije je Rothenberg ponudio objašnjanje za svoje pitanje i ispričao se za loš tajming.

"Znam Thanasija i Nicka godinama i uvijek smo imali prijateljski odnos. Kada sam stigao Thanasi me zafrkavao da nisam ranije dolazio na press konferencije. Nisam dobro formulirao pitanje koje je bilo o njihovom dobro poznatom odnosu na terenu. Ispalo je čudno i neprikladno, a nije pomoglo ni što je presica bila kasno 13. dana turnira. Bez obzira na sve nije djelovalo da smeta Thanasiju i Nicku, čak im je bilo smiješno. Ovako se inače šalimo na hodnicima, ali loše sam procijenio i učinio to na konferenciji za novinare", pravdao se Rothenberg.

Linker
27. travanj 2024 02:36