Goran Ivanišević

 ADRIAN DENNIS Afp
MALA ŠKOLA VELIKOG ASA

VIDEO: Kao u najboljim danima! Pogledajte što je Ivanišević napravio Đokoviću prije velikog okršaja

‘Bi li mi Goran danas uzeo gem? Ne podcjenjujte ga‘, rekao je Đoković nakon treninga.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. srpanj 2022. 09:02

Polufinale Wimbledona, jedino koje će se zapravo i odigrati, u petak će od 16 sati započeti Novak Đoković protiv domaćeg tenisača Camerona Norrieja. Finalist je već Nick Kyrgios, australski tenisač neće ni morati odigrati meč s Rafaelom Nadalom koji je zbog rupture mišića trbušnog zida bio prisiljen meč predati bez borbe. Kamere Sportklub TV-a bile su na jednom od posljednjih dijelova treninga Novaka Đokovića pred veliki okršaj s Britancem.

Jasno, uz Novaka tamo je bio i njegov trener, proslavljeni hrvatski as Goran Ivanišević. Posebno je u oči upala jedna izmjena nakon koje je Goran majstorski poentirao na mreži.

>>> VIDEO S ĐOKOVIĆEVOG TRENINGA POGLEDAJTE OVDJE <<<

- Ovo objavite... Di je krenija?! Nadobudno naprijed - rekao je Goran nakon sjajnog probijanja Novaka na mreži.

Đoković i Ivanišević zagrijavali su se uz Nenada Zimonjića, nekoć sjajnog igrača parova. Zanimljivo, kasnije su Goran i Zimonjić imali međusobni okršaj u veteranskom turniru parova. A Ivanišević je kao ljevoruki igrač bio savršen sparing partner Đokoviću za, također ljevorukog Norrieja. Zanimljivo pitanje nakon treninga dobio je Novak:

Bi li mu Goran sada uzeo gem?

- Ne podcjenjujte ga, sa servisom kakvog ima... - kazao je Đoković jasno aludiravši na to da bi Ivanišević i u današnjem tenisu imao što za reći.

Linker
06. svibanj 2024 01:46