Rafael Nadal ima pravo bogatstvo na ruci
 AFP
RAFA IZNENADIO

Video: Nadal nosi najskuplji sat u povijesti tenisa! Ima ih tek šačica i iznenadit ćete se koliko košta!

Prošle godine nosio je sat od 800.000 dolara, a ove godine otišao je korak više...
Piše: SNObjavljeno: 05. listopad 2020. 23:05

Rafael Nadal cilja svoj 13. Roland Garros u nikad težim uvjetima u Parizu. Grozno, hladno vrijeme, užasno teške lopte (žale se igrači), jako malo promrzle publike koja nije dodatni vjetar u leđa Španjolcu kako je to bivalo zadnjih godina. Novinarima je u Parizu zapeo za oko njegov najnoviji sat i kad su otkrili što je u pitanju, nije niti čudo da ga Rafa ne skida niti kad igra svoje mečeve...

Teniski ljevoruki Nadal (inače je dešnjak) nosi tako na svojoj desnoj ruci najskuplji sat koji se ikad nosio na teniskim terenima! Ručni sat iz glasovite radionice Richard Millea i stoji nevjerojatnih milijun dolara!

I njegov naziv otkriva ekskluzivnost: RM 27-04 Tourbillon Rafael Nadal. Samo 50 primjeraka je napravljeno, što dovoljno govori...

"U početku je to bila mala prilagodba, a sad je osjećaj kao da ništa ne nosim. Sat je kao dio moje kože", otkrio je u jednom intervjuu Rafael Nadal.

Upoznao je Millea 2008. godine i nije mu se u početku svidjela ideja o nošenju sata. No, naravno uz nekoliko milijuna na kontu, pristao je na eksperiment.

I prošle godine nosio je skupocjeni njegov sat u Parizu, taj je stajao oko 800.000 dolara.

image
AFP

Linker
24. travanj 2024 17:53