Arina Sabaljenka

 Screenshot
KONTROVERZNA SNIMKA

VIDEO: ‘Ovo nikad nije smjelo biti objavljeno‘ Procurila privatna scena s US Upena koja je izazvala zgražanje

Snimka je u dijelu teniske javnosti izazvala žustre reakcije, jer zapravo nije ni trebala biti objavljena
Piše: SNObjavljeno: 11. rujan 2023. 06:54

Nakon što je spriječila veliki američki finale, izbacivši u polufinalu Madison Keys, Arina Sabaljenka doživjela je bolan poraz u velikom finalu.

19-godišnja američka tenisačica Coco Gauff, u sjajnom je finalnom susretu pobijedila Bjeloruskinju sa 2-6, 6-3, 6-2, osvojivši premijernu Grand Slam titulu u karijeri.

Sabaljenka je tako ostala na jednom Grand Slam naslovu, početkom ove godine na Australian Openu, a nakon poraza u finalu dala si je oduška u svlačionici.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Iz utrobe stadiona Arthur Ashe u New Yorku procurila je snimka divljanja 26-godišnje Bjeloruskinje, netom nakon poraza.

Sabaljenka je nakon podjele nagrada ušla u svlačionicu, izvadila reket i počela udarati po podu sve dok ga nije razbila, a potom ga je bacila u smeće.

Video je izazvao zgražanje u dijelu teniske javnosti, ali ne zbog scena koje su stotinama puta viđene na velikim turnirima, pred očima gledatelja na tribinama i pred kamerama, već zato što se radi o privatnom prostoru tenisača. Tim više što je Bjeloruskinja na samom terenu poraz prihvatila vrlo sportski.

Nakon što je video u nedjelju postao viralan, svoje je negodovanje s javnosti podijelila i Judy Murray, majka Andyja i Jamieja Murraya.

"Ova snimka nikad nije smjela biti objavljena. Privatni trenutak u praznoj svlačionici nakon razočaravajućeg gubitka Grand Slam naslova", napisala je Judy i sama još jednom podijelila video.

Linker
08. svibanj 2024 18:04