Stefanos Tsitsipas

 Screenshot
OTVORENI POZIV

Video postao hit: Slavni tenisač javno prozvao jednu od najljepših glumica svijeta i oduševio gledatelje

‘Volio bih jednog dana i osvojiti Aussie Open i dati dio novčane nagrade za izgradnju škole u Victoriji‘
Piše: JL.Objavljeno: 25. siječanj 2023. 09:48

Stefanos Tsitsipas stigao je do polufinala Australian Opena! Treći je nositelj turnira u tri seta – 6-3 7-6 (2) 6-4, svladao 21-godišnjeg Čeha Jirija Lehecka. Tako je Tsitsipas zadržao svoj rekord u četvrfinalima Grand Slam turnira – nikada nije poražen u ovoj fazi natjecanja: ima šest pobjeda u šest četvrtfinalnih mečeva!

Leheck je za plasman među osam na Australian Openu pobijedio Camerona Norriea i Felixa Auger-Aliassimea, ali protiv Tsitsipasa nakon drame u drugm setu više nije došao do prilike da ugrozi raspoloženog Grka.

Uz Novaka Đokovića, Stefanos Tsitsipas još ima šanse da pobjedom na turniru završi kao svjetski broj 1. U petak će igrati protiv Karena Khachanova, koji je do drugog uzastopnog polufinala došao nakon pobjede nad Sebastianom Kordom - 7-6 (5) 6-3 3-0. Čeh je naposljetku predao meč zbog ozljede zapešća.

Tsitsipas je nakon plasmana u polufinale turnira obećao da će ukoliko osvoji Australian Open financirati izgradnju škole u Victoriji.

- Kada je riječ o dobrotvornim akcijama... volio bih jednog dana, nadam se, osvojiti Aussie Open i dati dio novčane nagrade za izgradnju škole u Victoriji. Vidio sam da je Victoria država obrazovanja. Stvarno bih volio pomoći djeci da dobiju školu i da im bude omogućeno besplatno školovanje - rekao je treći nositelj Tsitsipas nakon pobjede nad Leheckom.

Ako osvoji naslov Grk će zaprimiti nagradu od tri milijuna dolara. Također, Tsitsipas je javno pozvao australsku glumicu Margot Robbie da dođe na polufinalni meč i podrži ga u borbi za osvajanje Australian Opena.

RAZGOVOR COURIERA I TSITSIPASA MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Tsitsipas je nakon meča ušao u zanimljiv razgovor s voditeljem i bivšim proslavljenim tenisačem Jimom Courierom.

"Jedna od meni najdražih glumica je iz Australije, radi se o Margot Robbie. Bilo bi lijepo kada bismo je vidjeli ovdje", rekao je Tsitsipas, na što ga je Courier pitao:

image

Margot Robbie

MICHAEL TRAN Afp

"Šalješ li ti to službeno pozivnicu Margot Robbie, budi potpuno jasan...", rekao je slavni Amerikanac, a odgovor grčkog tenisača oduševio je navijače:

"Apsolutno!"

Linker
24. travanj 2024 19:43