MICHAEL ERREY Afp
RUS IZBORIO FINALE

VIDEO: Rijetko viđeno ludilo! Medvedev u potpunosti izgubio živce: ‘Jesi glup?! Pogledaj me, tebi pričam!‘

‘Bože moj, jako si loš! Kako možeš biti toliko loš i biti u polufinalu turnira?!‘
Piše: SNObjavljeno: 28. siječanj 2022. 12:25

Tsitsipas - Medvedev 1:3 6-7 (5), 6-4, 4-6, 1-6

U finalu Australian Opena igrat će drugi tenisač svijeta Daniil Medvedev i petoplasirani Rafael Nadal koji je u petak nekoliko sati ranije osigurao svoje mjesto u završnici ovoga turnira.

Medvedev je s 3-1 u setovima i nakon dva sata i 33 minute igre svladao Grka Stefanosa Tsitsipasa. Prvi set pripao je Rusu nakon tie-breaka. Njegov suparnik poravnao je na 1-1 nakon drugog, no iduća dva pripala su Medvedevu koji je posebno impresivan bio u posljednjem, četvrtom setu u kojem je napravio dva breaka i kod 1-5 iskoristio prvu meč loptu.

A osim samoga tenisa ovaj meč obilježio je i trenutak u kojem je Rus u potpunosti izgubio živce.

Naime, rusku je zvijezdu tijekom okršaja s Tsitsipasom zasmetalo što je njegov suparnik primao instrukcije od oca koji se nalazio na tribinama, a to se protivi pravilima. Kada je vidio da sudac sve to ignorira, Medvedev je imao rijetko viđeni izljev bijesa.

image
AARON FRANCIS Afp

"Brate, jesi li ti glup? Njegov otac priča kod svakog poena!? Njegov otac može pričati kod svakog poena! Njegov otac može pričati kod svakog poena!!!? Hoćeš li mi odgovoriti na pitanje?!", urlao je s klupe Rus.

"Bože moj, jako si loš! Kako možeš biti toliko loš i biti u polufinalu turnira?! Pogledaj me, tebi govorim", nastavio je.

image
MICHAEL ERREY Afp
image
MICHAEL ERREY Afp

Muško finale Australian Opena na rasporedu je u nedjelju. U međusobnim susretima Nadal vodi 3-1 protiv Medvedeva, ali zadnji meč su odigrali na ATP finalu 2020., kada je slavio ruski tenisač.

Linker
05. svibanj 2024 17:43