FABRICE COFFRINI Afp
NEKI SE NEĆE SLOŽITI

Za Federera nema dvojbe! Veliki Švicarac prognozirao osvajača US Opena: ‘To vam je sigurna oklada‘

Posljednji Grand Slam sezone ulazi u svoju završnu fazu, pred nama su polufinalni okršaji
Piše: SNObjavljeno: 07. rujan 2023. 08:14

Novak Đoković stigao je do svog 13. polufinala US Opena te 47. na Grand Slam turnirima čime je nadmašio dosadašnjeg rekordera Rogera Federera. A pobijedi li u petak Amerikanca Bena Sheltona stići će na korak do osvajanja 24. Grand Slam titule.

Uz spomenuti dvojac, među četiri najbolja još su ostali Carlos Alcaraz i Daniil Medvedev, a ako pitate velikog Rogera Federera, favorit za osvajanje posljednjeg Grand Slama sezone je jasan.

- Kladio bih se na Novaka Đokovića. To je sigurna oklada - izjavio je Švicarac koji se ovih dana našao u Münchenu kao brend ambasador Mercedes-Benza, a njegove riječi prenio je Sports Illustrated.

image
CLIVE BRUNSKILL Getty Images Via Afp

Umirovljena legenda svoju je prognozu ispalila još prije nekoliko dana, a osim pobjednika u muškoj, prognozirao je i osvajačicu u ženskoj konkurenciji. No, tu se nije proslavio... Naime, Roger je bio mišljenja da turnir osvaja braniteljica naslova Iga Świątek, ali njene je planove još u osmini finala pokvarila Jelena Ostapenko.

Podsjetimo, Coco Gauff - Karolína Muchová te Madison Keys - Arina Sabalenka polufinalni su parovi u ženskoj konkurenciji i ti se mečevi igraju u noći s četvrtka na petak.

Linker
04. svibanj 2024 23:46