BRAVO, NIKOLA

HRVAT U FINALU MELBOURNEA Mektić opet u završnici Grand Slama i sad protiv istih protivnika traži 'osvetu' za neprežaljeni poraz na US Openu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. siječanj 2020. 09:16

Sjajne vijesti iz Melbournea! Nikola Mektić zajedno s Čehinjom Barborom Krejčíkovom plasirao se u finale Australian Opena u konkurenciji mješovitih parova...

Nakon pobjede protiv Henrija Kontinea i Gabriele Dabrowski 3-6, 6-3, 10-5 uslijedilo je veliko slavlje za Zagrepčanina i njegovu partnericu, jer naš Davis Cup reprezentativac došao je u situaciju da premijerno osvoji Grand Slam turnir.

Varazdin, 070418.
U Gradskoj sportskoj dvorani drugog dana 1/4 finala Davis cupa izmedju Hrvatske i Kazahstana igraju parovi Ivan Dodig i Nikola Mektic protiv Timur Habibulin i Aleksandr Nedovjesov.
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Ova hrvatsko-češka kombinacija peti su nositelji turnira i do prvoga zajedničkog finala došli su izbacivši treće nositelje, koji su u četvrtfinalu bili bolji od Ivana Dodiga i Tajvanke Latishe Chan. Uslijedio je preokret nakon gubitka prvog seta nakon sata i 17 minuta.

Na US Openu 2018. s Poljakinjom Alicjom Rosolskom hrvatski je tenisač izgubio od Britanca Jamieja Murraya i Amerikanke Bethanie Mattek-Sands 11-9 u produženom tie-breaku trećeg seta. Nova prilika ovoga puta, jer bit će isti protivnici s druge strane mreže...

Linker
28. travanj 2024 18:50