Zeljko Hajdinjak / CROPIX
TREĆI NASLOV U DVA MJESECA

HRVATSKI TENISAČ DOKTORIRAO NA CHALLENGERIMA U ITALIJI Osvojio deveti naslov u parovima i primaknuo se ulasku u TOP 100 igrača u parovima

Hrvatski predstavnici za vikend su bili uspješni na teniskim terenima, dok je jedina hrvatska predstavnica Jana Fett poražena u osmini finala turnira u Bronxu.
Piše: Davor BurazinObjavljeno: 19. kolovoz 2019. 11:16

Ante Pavić i Tomislav Brkić su doktorirali na temu challengera u Italiji. Tandem iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine osvojio je treći challenger na Apeninskom poluotoku u posljednja dva mjeseca. Nakon Milana i Perugije uzeli su treću titulu u Cordenonsu sa 6:2, 6:3 u finalu protiv Srbina Nikole Čačića i našeg Antonija Šančića.

Paviću je ovo ukupno deveti naslov u karijeri na challengerima i šesti s Brkićem. Obojica su vrlo blizu ulaska u Top 100 na pojedinačnoj rang-listi igrača u parovima.

JanaFett je obećavajuće startala u dvoboju osmine finala WTA turnira u Bronxu, povela je s 4:2, no druga nositeljica Francuskinja Fiona Ferro je dobila deset gemova zaredom i pobijedila sa 6:4, 6:0.

Borna Gojo je uspješno startao u kvalifikacijama za ATP turnir u Winston Salemu. Naš tenisač je u 1. kolu sa 6:4, 6:4 pobijedio Marokanca Baadija Tahija.

Linker
02. svibanj 2024 06:58