Screenshot: Youtube
ŠTO TI BI?

KAD ĐOKOVIĆ POLUDI Pogledajte kako je bijesni Nole 'oprao' suca zbog apsurdne odluke!

U finalu ovogodišnjeg velikog ATP turnira u Miamiju igrat će branitelj naslova i prvi igrač svijeta Srbin Novak Đoković, te Japanac Kei Nishikori.
Piše: HinaObjavljeno: 02. travanj 2016. 12:06

Đoković je u polufinalu nadigrao Belgijca Davida Goffina sa 7-6 (5), 6-4, te tako šestu godinu zaredom izborio finale Miamija, a ponovno je bilo iskrica na terenu, ovoga puta zaslugom glavnog suca.

Belgijac je odigrao još jedan sjajan meč namučivši ovoga puta prvog igrača svijeta, pa je prvi set riješen tek u tie-breaku, a odlučio je doslovno jedan poen (7:5). Imao je Goffin i break prednosti u prvom setu, ali se Đoković uspio vratiti kod 4:4 i na kraju slaviti u foto-finišu.

Napeto je bilo i u drugoj dionici. Goffin je uporno držao servis, a u takvim situacijama i Nole zna popustiti sa živcima. Tako je kod vodstva 3:2 za Belgijca glavni sudac donio jednu čudnu odluku i razbjesnio Đokovića. Srpski je tenisač krivo stao i iskrenuo zglob, pa potom uzeo malo duži predah između poena. No, sudac nije imao razumijevanja već je opomenuo Đokovića, a Nole je eksplodirao zbog čudne odluke.

"Kako mi možete dati opomenu kada sam se okliznuo i zamalo ozlijedio!? Pa mogao sam otići do klupe, malo se srediti i onda bi bilo sve OK?", vikao je Đoković na suca.

Strasti su se ipak brzo smirile, i već u sljedečem gemu Đoković je došao do breaka te meč mirno priveo kraju.

Đoković je Miami osvajao pet puta - 2007., a potom još 2011., 2012., 2014. i 2015.

U drugom polufinalu Nishikori je bio bolji od Australca Nicka Kyrgiosa sa 6-3, 7-5.

Đoković i Nishikori dosada su se susreli osam puta, a omjer pobjeda je 6-2 u korist srpskog igrača koji je dobio pet posljednjih dvoboja nakon što ga je Nishikori svladao u polufinalu US Opena 2014.

REZULTATI POLUFINALA:

Novak Đoković (Srb/1) - David Goffin (Bel/15) 7-6 (5), 6-4

Kei Nishikori (Jap/6) - Nick Kyrgios (Aus/24) 6-3, 7-5

Linker
24. rujan 2024 07:21