StoryEditor
 Bongarts/Getty Images
KUĆA SLAVNIH

KONAČNO JE DOČEKAO VELIKO PRIZNANJE, A SADA BI ČITAVA CEREMONIJA MOGLA BITI ODGOĐENA Slavni hrvatski tenisač na čekanju

Autor: Davor BurazinObjavljeno: 26. travanj 2020. 16:28

Negdje oko 15. svibnja bit će poznata sudbina teniskog kalendara od 13. srpnja, do tada su otkazani svi turniri, zaključno s Wimbledonom. U seriji turnira od 13. srpnja je i Newport, u sklopu kojega je već tradicionalno svečana ceremonija primanja u Kuću slavnih.

Za Hrvatsku je ovaj Newport važniji od svih prethodnih i kasnijih, jer bi 18. srpnja u Kuću slavnih trebao biti inauguriran Goran Ivanišević. Sam Goran je već odavno izrazio skepticizam da će se to dogoditi ove godine, ali nije zbog toga nervozan. Dapače, u nedavnom razgovoru za SN u svom je duhovitom stilu poentirao:

- I mislio sam da se nešto mora dogoditi u godini kad sam ja primljen u Kuću slavnih, ali nisam baš mislio da će cijeli svijet stati.

Uglavnom, ledgendarni je tenisač spreman čekati i ne smeta mu da uz njega i Conchitu Martinez sljedeće godine bude šire društvo.

- Ako se Newport otkaže, izvršni direktor Kuće slavnih Todd Martin je rekao da će se ceremonija odgoditi - napisao je novinar Ravi Ubha.

- Novi članovi Kuće slavnih bit će slavljeni kao i svi prije njih, radi se i na jednom virtualnom projektu, ali ceremonija bi se premjestila za 2021. godinu.

Linker
25. lipanj 2020 09:52