Reuters / Tony O'Brien / REUTERS
FRUSTRIRANI MURRAY

MA STVARNO, MARINA ČILIĆA NEKA BUDE SRAM I STID Nevjerojatno što je prvom tenisaču svijeta zasmetalo kod Hrvata do te mjere da se žalio sucu

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 15. studeni 2016. 17:47

Okršaj trenutačno prvog tenisača svijeta, Britanca Andya Murraya i našeg Marina Čilića na završnom Mastersu u Londonu obilježile su žalbe sucu s obje strane.

Ne treba dvojiti kako je Britianac sasvim zasluženo stigao do pobjede protiv Marina (6-3, 6-2) i tako se bitno približio polufinalu. Bio je izrazito nervozan meč u kojem je Hrvat mogao vrlo lako uzeti prvi set, ali nervoza je učinila svoje. Također valja napomenuti kako su se konstantno žalili jedan na drugoga.

Čilić je nekoliko puta prigovorio sucu zbog dugih pauza koje njegov protivnik uzima tijekom servisa, što nije dozvoljeno prema novim teniskim pravilima.

Međutim, žalio se i Murry na svog protivnika i to zbog prilično bizarnog razloga. Nisu mu smetale kratke hlače Marina Čilića, već škripanje njegovih tenisica tijekom poena.

Ipak, sudac nije mogao vjerovati na što se žali Murray, ali isto tako ništa nije mogao niti učiniti obzirom kako Marin nije povrijedio nikakvo pravilo.

Linker
19. svibanj 2024 19:18