Screenshot: Twitter
NESPORTSKO PONAŠANJE

MIKE BRYAN KAŽNJEN ZBOG NEUKUSNOG POTEZA 'Napravili ste gestu prema meni i linijskoj sutkinji, mislm da to nije prikladno'

Piše: Filip OžboltObjavljeno: 02. rujan 2019. 17:07

Jedan od najboljih tenisača svih vremena u konkurenciji parova Mike Bryan kažnjen je s 9.000 eura kazne zbog neukusne gestikulacije prema sutkinjama tijekom meča drugog kola koji je s bratom Bobom igrao protiv Argentinca Federica Delbonisa i Španjolca Roberta Carballesa Baene.

Mike je zatražio challenge koji je i dobio nakon čega je s reketom napravio gestikuaciju pucanja iz puške prema linijskoj sutkinji, a zatim i glavnoj. Ona ga je upozorila zbog nesportskog ponašanja što je naišlo na Bryanovo negodovanje.

- Samo mi na brzinu recite što sam napravio? Što je bila gesta? - pitao je Mike, a odgovor od strane sutkinje Mariane Alves došao je vrlo brzo.

- Napravili ste gestu prema meni i linijskoj sutkinji. Napravili ste ju s reketom kao da je puška. Mislim da to nije prikladno.

Naknadno se Bryan ispričao, a njegova je gestikulacija dobila puno medijskog prostora jer se nekoliko sati prije meča u Teksasu dogodilo masovno ubojstvo sedmero ljudi, a u pocnjavi su ranjene još 22 osobe. Bryan se odmah nakon meča ispričao, ali je dobio i zasad najveću kaznu na US Openu u muškoj konkurenciji.

Linker
19. svibanj 2024 21:01