Getty Images
NADMAŠIO JE SAM SEBE

NAŠE GORE LIST U NOVOM SKANDALU! OVO JE SRAMOTA O KOJOJ PRIČA CIJELI TENISKI SVIJET Zbog rijetko viđenog nastupa na Wimbledonu oduzet će mu i novac!?

Piše: Davor BurazinObjavljeno: 03. srpanj 2019. 18:42

Bernard Tomić još se jednom osramotio, pljunuo je na sve što mu je tenis dao s totalno nezainteresiranim pristupom u susretu s Jo-Wilfriedom Tsongom. Australac hrvatskih korijena uspio je izgubiti meč na tri dobivena seta za 58 minuta, drugi najkraći meč od 2002. godine.

Vrlo je izvjesno da će mu organizatori oduzeti novac za nastup u 1. kolu (45.000 funti) čim dovrše istragu radi li se o tankiranju tenisača, kojega su novinari posprdno nazvali "Stroj za tankiranje".

Još se pamti kako je prije nekoliko godina u Miamiju izgubio od Jarkka Nieminena za manje od pola sata.

Već je prije dvije godine Tomić u Wimbledonu kažnjen sa 15.000 funti nakon što je novinarima priznao da je glumio ozljedu u glatkom porazu od Mische Zvereva.

Clive Brunskill/Getty Images
Getty Images

 

Komentator BBC-ja i bivši britanski tenisač John Lloyd opisao je meč kao 'užasnu, groznu Tomićevu predstavu'' uz dodatak da je 'bolje natjecateljske mečeve vidio u svom lokalnom parku'.

Tomićev nastup nije prošao ništa bolje niti na društvenim mrežama, zasut je uvredama i pridjevima tipa 'zapanjujuće', 'sramotno', 'igrao je kao usporeni film', a sam je svoj nastup opisao sljedećim riječima:

"Pa da, igrao poprilično loše. Zapravo, bilo je užasno", ocijenio je Tomić, a na pitanje zašto nije dao sve od sebe, samo je zaktrljao očima i dodao 'sljedeće pitanje', pa zakjučio:

"Igrao sam najbolje što sam mogao. Problem je što je to najbolje bilo baš užasno. A i on je pogodio 24 asa".

Linker
20. listopad 2020 18:47