Clive Brunskill/Getty Images
TO ZVUČI PREKRASNO

Novak Đoković nahvalio Bornu Ćorića i dao: Prognozu koja će se svidjeti cijeloj Hrvatskoj!

Povratak Novak Đokovića u Madrid prošao je bezbolno. Prvi meč u španjolskoj prijestolnici nakon 2013., kada ga je u drugom kolu šokirao Dimitrov, ostat će najboljem igraču svijeta u lijepom sjećanju.
Piše: Vladimir ZrinjskiObjavljeno: 04. svibanj 2016. 23:02

Osim što je u pobjedi nad Bornom Ćorićem zaključio trogodišnje zahlađenje odnosa s madridskom publikom, Đoković se prema vlastitim riječima dobro zabavljao te sâm sebi potvrdio da je na dobrom putu uoči Roland Garrosa.

- Odigrao sam solidno protiv mladog igrača koji je u formi. Gledao sam Ćorićev meč s Almagrom, način na koji ga je pobijedio zaslužuje poštovanje - izjavio je Novak nakon pobjede.

Ni ovaj put nije propustio nahvaliti devet godina mlađeg suparnika, s kojim se i ranije uspoređivao.

- Ovo nam je bio prvi službeni meč, meni prilično zabavan. U Ćoriću na neki način prepoznajem sebe jer imamo sličan stil igre. Već se neko vrijeme znamo i u dobrim smo odnosima. Fantastičan je borac, vrlo zreo i mentalno jak za svoje godine. Prognoziram da ćete ga u budućnosti često viđati u završnicama turnira.

Na pitanje o odnosu s publikom s kojom je prije tri godine zaratio - ona ga je zviždala, a on uzvraćao psovkama - Đoković je odgovorio:

- Nisam osjetio nikakvu negativnu 'vibru'. Gledatelji su me toplo dočekali, kao i na treninzima, a i organizatori su vrlo ugodni prema meni. Iskreno, nedostajao mi je Madrid. To što me nije bilo tri godine nema veze s publikom, već ozljedama i natrpanim kalendarom.

Linker
25. rujan 2024 05:13