Graham Denholm/Getty Images
ISPOD POJASA

NOVI TEŽAK UDARAC ZA ŠARAPOVU 'Svi na Touru misle da je varalica, nema te isprike koja ju može obraniti'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 13. ožujak 2016. 10:48

Ruska tenisačica Marija Šarapova ponovno se oglasila putem Facebooka i poslala poruku svojim navijačima.

Očito je kako Šarapova itekako dobro prati teniske aktualnosti i reakcije na njezino korištenje nedopuštenih sredstava (melodonij).

Tako joj nisu promakle niti nedavne izjave bivše francuske ministrice Roselyne Bachelot ni samog Rafaela Nadala.

"Teško je zamisliti da se nešto takvo može dogoditi, ali pogreške se događaju. Trebala bi biti kažnjena. Želim vjerovati da se radi o pogrešci, da ona to nije namjerno činila. No, očigledno se radi o nemaru. Zbog toga mora odgovarati", komentirao je Nadal dopinški slučaj Marije Šarapove.

Ubrzo nakon njega oglasila Bachelot i sasjekla Nadala.

"U teniskom se svijetu za doping sazna kad igrač ili igračica ne igraju mjesecima zbog navodne ozljede. Nadal je 2013. godine imao ozljedu zbog koje nije igrao sedam mjeseci, a svi mi znamo da je zapravo bio pozitivan na doping“, rekla je Bachelot na francuskoj televiziji.

Šarapova je u najnovijoj poruci željela prokomentirati teniske aktualnosti, a jedan dio njezine poruke, vjeruje se, odnosi se na Nadala.

"Ponosna sam na svaki meč koji sam odigrala. Uvijek sam bila iskrena i nikad se nisam krila. Nisam se niti pretvarala da bih prikrila istinu o rezultatima dopinškog testa“.

I u vrijeme dok se Šarapova verbalno obračunava s Nadalom, oglasila se i francuska tenisačica srpskih korijena Kristina Mladenovic koja je bez dlake na jeziku spustila svojoj kolegici.

"Svi kolege na Touru govore da je varalica. To je sve užasno, ali dobro što je napokon isplivalo. Što se mene osobno tiče, ako uzmem makar i aspirin, provjerim deset puta ono što radim. Ona je uzimala to deset godina i riječ je o ozbiljnoj drogi. Igrala je i mislila, ako nije zabranjen, onda ga mogu uzimati. Za mene je to razočaravajuće. Ona se danas može igrati riječima i pronaći dobrog odvjetnika, ali u principu je u krivu. Nema isprike koja ju može obraniti od onoga što je napravila. Za mene nema sumnje“, rekla je Mladenovic, trenutno 30. tenisačica WTA ljestvice za Le Parisien.













To My Fans:I want to reach out to you to share some information, discuss the latest news, and let you know that there...

Posted by Maria Sharapova on 11. ožujka 2016




Linker
24. rujan 2024 11:13