Rafael Nadal
 AFP
MA JEL‘ OVO MOGUĆE?

Video: Pijan igrao protiv Nadala i pobijedio ga! Nije se odvajao od boce cijelu noć, a potvrdio i svjedok

"Izašli smo noć prije i odlično smo se proveli. Prije ulaska na teren znao sam da moram biti agresivan"
Piše: SNObjavljeno: 07. lipanj 2020. 10:27

Nick Kyrgios fantastičan je tenisač koji bi već vrlo vjerojatno, da nema ludu glavu, već osvojio Grand Slam turnir. Mediji ga obožavaju jer ih hrani "naslovima", a jedan takav lansirao je u razgovoru s Elliotom Loneyjem...

Naime, u razgovoru s američkim komičarem otkrio je jedan detalj, a koji je potvrdio i sam Elliot jer je bio dio te ekipe...

image
AFP

"Izašli smo noć prije i odlično smo se proveli. Prije ulaska na teren znao sam da moram dobro igrati i biti vrlo agresivan ako želim dobiti priliku protiv Rafe", kazao je Kyrgios, a Loney je dodao kako je i sam bio na toj zabavi prije meča.

"Ne samo što si dominirao protiv jednog od najboljih tenisača svijeta, nego si s nama pio cijelu noć. Ne znam kako si uspio odigrati meč na toj razini i u onakvom stanju", dodao je Loney.

Pretpostavljamo da riječ o pobjedi 6:2, 7:5 u Cincinnatiju (četvrtfinale), a Australac ga je ukupno tri puta pobjeđivao u osam duela.

Nije niti čudno da ga mediji vole, iako ponekad zna biti i nekorektan u izjavama (posebice prema Nadalu i Đokoviću), u svakom slučaju uz njega tenis nije dosadan..

Linker
27. srpanj 2024 02:59