Screenshot: YouTube
DEL POTRO

Prošao još jednu operaciju

Posljednji pokušaj povratka na teren završio je vrlo brzo za Del Potra, nakon samo tri odigrana meča u Sydneyju, gdje se probio do četvrtfinala
Piše: HinaObjavljeno: 21. siječanj 2015. 12:52

Argentinski tenisač Juan Martin del Potro koji je morao odustati od nastupa na Australian Openu zbog obnovljene ozljede lijevog zgloba zapešća, opet je morao na operaciju, ali je uvjeren da će se vratiti tenisu.

Dr. Richard Berger koji je već dvaput operirao zglobove zapešća najboljeg argentinskog tenisača Juana Martina del Potra, 2010. na desnoj ruci, a prošle godine na lijevoj, u utorak je izveo novi, manji operativni zahvat koji bi njegovom pacijentu trebao pomoći da se riješi boli. I ovoga puta je u pitanju bila bol u lijevoj ruci, zbog koje Del Potra gotovo godinu dana nije bilo na turnirima.

"Prema preporuci liječnika, prošao sam manji operativni zahvat koji će mi pomoći da se riješim boli u zglobu zapešća. Odlučniji sam nego ikad u namjeri da se vratim na teren i igram tenis bez osjećaja boli te uživam u ljubavi koju mi pružate", napisao je 26-godišnji argentinski tenisač na svojoj službenoj Facebook stranici uz fotografiju iz klinike Mayo u Rochesteru, gradu u saveznoj američkoj državi Minnesoti.

Posljednji pokušaj povratka na teren završio je vrlo brzo za Del Potra, nakon samo tri odigrana meča u Sydneyju, gdje se probio do četvrtfinala. Bol koju je osjetio još ga je jednom otjerala na operacijski stol.

Prema prvim procjenama dr. Bergera, Del Potro bi s procesom rehabilitacije trebao započeti za dva tjedna

Linker
16. rujan 2024 20:59