promo 

 NEVEN JURJAK AKA MERLO DE GRAIA
PROMO

Šest popratnih turnira i preko 600 rekreativnih tenisača dat će Plava Laguna Croatia Openu dodatni šarm

Period od čak 11 dana vrhunskog teniskog užitka, upotpunit će i natjecanja na čak šest popratnih teniskih turnira
Piše: promoObjavljeno: 22. srpanj 2022. 10:37

Uz više od 600 rekreativaca pred kojima su ogledi na čak četiri rekreativna nadmetanja, natjecateljski dio ATP-a otvorila su četiri hrvatska igrača u borbi za preostalu pozivnicu za ATP kvalifikacije. Današnje finale Road To Umag Mastersa by Podravka igraju Matija Pecotić i Domagoj Bilješko, a najuspješnijeg čeka mjesto u kvalifikacijama ATP-a.

Ljubitelje tenisa u Umagu očekuje i sjajna borba na turniru tenisača u kolicima. Treći ITF Wheelchair Croatia Open Umag by HEP, čiji je organizator i idejni začetnik Anto Joskić, ponajbolji hrvatski tenisač u kolicima, ponovno će okupiti inspirativne igrače pune želje za pobjedama i bodovima za svjetsku ITF rang-listu. Gledatelje očekuje najjače izdanje turnira do sada koje predvodi čak petorica Hrvata.

image

promo

NEVEN JURJAK AKA MERLO DE GRAIA

Što se rekreativnih turnira tiče, tu je i Umag Stars Open, natjecanje koje okuplja veliki broj rekreativaca iz svijeta sporta, politike, gospodarstva i showbusinessa, a koje organizira bivši hrvatski reprezentativac i legenda zagrebačkog Dinama, Silvijo Marić.

Svoje peto izdanje ove godine doživjet će HEPI turnir koji će se održati na terenima Umag Tennis Academyja u Katoru, a koji HEP Opskrba organizira za svoje kupce i kupce HEP Energije iz Slovenije.

image

promo

NEVEN JURJAK AKA MERLO DE GRAIA

Na istom mjestu završnog vikenda turnira održat će se i tradicionalni VIP turnir by Podravka koji okuplja uglednike iz Hrvatske i inozemstva, a i ove će godine svoje igračko znanje iskušati dvadesetak novinara koji sudjeluju na tradicionalnom turniru "sedme sile".

image

promo

NEVEN JURJAK AKA MERLO DE GRAIA

Uvijek popularni Kid‘s Week by Podravka, na kojem će najmlađi u prijepodnevnim satima od ponedjeljka do petka moći upoznati i odigrati partiju tenisa s nekim od zvijezda glavnog turnira, upotpunjuje sliku o Umagu kao centru hrvatskog tenisa u kojem svi, od najmlađih do najstarijih teniskih fanova, mogu pronaći nešto za sebe, ne samo kao promatrači u gledalištu, već i kao aktivni sudionici na prekrasnim umaškim terenima.

Linker
25. travanj 2024 11:27