Marin Čilić
 Ronald Gorsic / CROPIX / Ronald Gorsic / CROPIX CROPIX
NIŠTA OD ZAVRŠNICE?

SEZONA BEZ VELIKOG FINALA U MADRIDU? 'Neigranje Davis Cupa bio bi veliki financijski udarac za HTS!'

Piše: Ivan JelkićObjavljeno: 12. svibanj 2020. 15:25

Pesimistične izjave Gerarda Piquea oko neizvjesnosti vezane za završnicu Davis Cupa, sigurno brinu i HTS. Naime, otkazivanje velikog finala u Madridu sa 18 najboljih reprezentacija donio bi našem savezu veliki financijski udarac. Jer od Davis Cupa stiže dobar dio godišnjeg prihoda HTS-a.

- Završnica Davis Cupa je u zadnjem tjednu studenog i vidjet ćemo što će biti do tada, nadamo se da će se normalizirati situacija i da će se igrati - reći će predsjednica HTS-a Nikola Babić.

- Sigurno će biti udar na HTS ako se neće igrati jer sam plasman na završnicu donosi nam određena sredstva koja mi doduše ove godine još nismo ni stavili u proračun jer u trenutku kad smo donosili proračun tek su nas čekale kvalifikacije protiv Indije pa smo bili dosta konzervativni, nismo ništa unaprijed zaključivali. No, rebalans našeg proračuna tek slijedi, a zasad je HTS likvidan, normalno funkcionira, stabilan po pitanju financija, to transparentno i strogo vodimo. Što se tiče provedbi programa tu je situacija OK.

Linker
23. travanj 2024 10:29