GEM, SEKS, MEČ

SVATKO SA SVAKIM Velika nada progovorila o seksualnim aferama na Touru: 'Neću o imenima, ali svašta se događa!'

Nadolazeća mlada zvijezda svjetskog tenisa, Australac Nick Kyrgios, dao je zanimljiv intervju za magazin GQ Australia. Ne samo da je priznao kako se uopće ne pridržava trenerovih pravila kad je seks u pitanju već je otkrio i da na Touru po tom pitanju 'ima svega'.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 28. svibanj 2015. 18:45

20-godišnjak koji je zadnjih godinu dana igrao sjajan tenis, te nedavno na Mastersu u Madridu pobijedio i velikog Rogera Federera, otvoreno je nakon prvog kola Roland Garrosa progovorio o 'zabranjenoj temi' - seksu.

Kyrgios je za početak otkrio da se ne pridržava pravila o uzdržavanju od seksa prije mečeva.

"Ne pridržavam se tog pravila. Zapravo, uopće ga ne poštujem", izjavio je prvi tenisač koji je, uz Federera, jedini kao tinejdžer izborio dva Grand Slam četvrtfinala.

Uz sve to, vrckasti Australac je opisao kako mu teniska slava uvelike pomaže u seksualnom životu.

"To je definitivno velika prednost. Putuješ svijetom i radiš ono što voliš, a to je igranje tenisa. A ako ti to nije dovoljno, pa jasno je da svi vrhunski tenisači usput imaju i puno djevojaka", rekao je Kyrgios kojeg su tabloidi dosad povezivali s dvostrukom osvajačicom Australian Opena Viktorijom Azarenkom.

U Parizu je ovoga tjedna uživo gledao meč između naše Ajle Tomljanović, koja je prošle godine uzela australsko državljanstvo i još jedne Australke - Casey Dellacque.

"Ma samo sam navijao za svoje, ajde da ostanemo da na tome. Neću reći ništa drugo".

Zaigrani mladić je priznao i kako se u svlačionicama na Touru puno toga događa kad je seks u pitanju.

"Neću o imenima, ali stari, svašta se događa. Ali to što se događa na Touru se brzo i pročuje pa treba biti pažljiv. Zato ja izbjegavam tenisačice", zaključio je Kyrgios.

Linker
21. rujan 2024 12:26